Veelgestelde vragen

Staat uw vraag er niet bij? Kijk dan op de website voor meer informatie. Bij vragen kunt u altijd contact opnemen met info@peuterprik.nl.


Wie voert dit onderzoek uit?
Dit onderzoek wordt uitgevoerd door Bijwerkingencentrum Lareb en het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM).

Ik wil meerdere kinderen tegelijkertijd aanmelden voor het onderzoek (tweeling)
Helaas kunt u met één e-mailadres maar 1 kind tegelijkertijd aanmelden voor het onderzoek. Het e-mailadres is namelijk uniek in dit onderzoek. Als u meerdere kinderen wilt aanmelden voor dit onderzoek kunt u dit doen door gebruik te maken van meerdere e-mailadressen om de aanmelding mee te doen. 

Wordt er veilig omgegaan met mijn persoonlijke gegevens?
Informatie over hoe wij omgaan met gegevens kunt u vinden in ons Privacy Statement.

Ik ben mijn wachtwoord vergeten.
Bijwerkingencentrum Lareb en het RIVM hebben geen inzicht in uw wachtwoord. Maak daarom gebruik van de wachtwoord vergeetoptie om uw wachtwoord opnieuw in te stellen.

Hoe weet ik wanneer ik een vragenlijst kan invullen?
Het onderzoek bestaat in totaal uit 3 vragenlijsten. U ontvangt van ons een e-mail als u een nieuwe vragenlijst kunt invullen. Door in te loggen op www.peuterprik.nl komt u bij de nieuwe vragenlijst en kunt u deze direct invullen.

Hoeveel vragenlijsten krijg ik?
Na de aanmelding krijgt u in totaal 3 online vragenlijsten om in te vullen. U ontvangt een uitnodiging per e-mail om deze in te vullen 4, 14 en 28 dagen nadat uw kind de vaccins tegen bof, mazelen en rode hond (BMR) en meningokokken ACWY heeft gekregen. U logt in op www.peuterprik.nl en kunt de vragenlijsten direct invullen. Dit duurt 5 tot 15 minuten per keer.

Hoe meld ik me af voor dit onderzoek?
U kunt zich op ieder moment afmelden voor dit onderzoek door een e-mail te sturen aan info@peuterprik.nl.

Word ik op de hoogte gehouden van de onderzoeksresultaten?
Nadat de vragenlijsten zijn verwerkt, zullen de (tussentijdse) resultaten worden getoond op deze website.

Wordt mijn IP adres opgeslagen?
Nee, uw IP adres wordt niet opgeslagen.